Προφίλ Συλλόγου

 

Σας καλωσορίζουμε στις επίσημες ιστοσελίδες του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Οχημάτων.  Οι ιστοσελίδες αυτές δημιουργήθηκαν με σκοπό να φέρουν πιο κοντά όλους αυτούς που ασχολούνται με το τεχνολογικό κυρίως κομμάτι του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, υπό οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε σχέση. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Οχημάτων έχει σαν μέλη όλους τους πτυχιούχους Μηχανικούς Οχημάτων που έχουν αποφοιτήσει από το ομώνυμο τμήμα του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (T.E.I.) Κοζάνης και Θεσσαλονίκης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Κατά συνέπεια, είναι ευπρόσδεκτοι -σαν φίλοι και συνεργάτες- όλοι όσοι απασχολούνται, σπουδάζουν ή αγαπούν την τεχνολογία του αυτοκινήτου.

Ποιά είναι τα στοιχεία του Συλλόγου;

Τίτλος: Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Οχημάτων (Π.Σ.Π.Μ.Ο)- Hellenic Society of Automotive Engineers (H.S.A.E.)
Διεύθυνση:Αγ. Νεκταρίου 60, 141 22 Νέο Ηράκλειο Αττικής
Τηλέφωνο: 2102838062
Fax: 2102838062
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού:
ALPHA BANK 175-002101-059031

Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής στον Σύλλογο;

Δικαίωμα εγγραφής στον σύλλογο σαν τακτικά μέλη έχουν όλοι οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί Οχημάτων, απόφοιτοι του τμήματος Μηχανικών Οχημάτων του ΚΑΤΕΕ - ΤΕΙ Κοζάνης και ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Ο Σύλλογος διατηρεί ένα Διαδικτυακό Κόμβο (Portal) στον οποίο είναι ευσπρόδεκτοι και μπορούν να εγγραφούν (χωρίς χρέωση) όλοι όσοι επιθυμούν και έχουν κάποια σχέση με τον χώρο του αυτοκινήτου.